Chef Florin Dumitrescu a organizat o întâlnire surpriză pentru membrii echipei naționale de polo, ce participă la JO 2024. Articol special la Izvorani

Chef Florin Dumitrescu, inițiativa de suflet pentru reprezentativa României de polo, intrată în linie dreaptă pentru JO de la Paris (26 iulie – 12 august).
Pro TV și Sport.ro au fost alături de băieții din naționala de polo și de Chef Florin Dumitrescu la ședința de pregătire și meciul amical de la Complexul din Izvorani.
Președintele FRP, Alex Matei, a jucat în echipa lui Florin Dumitrescu. Și Bogdan Stelea, fostul mare portar al naționalei de fotbal, a fost prezent la acțiune.
Reportaj de Iulian Nedelcu și Vali Andronescu (Pro TV și Sport.ro)

La nouă ani și-a luat șorțul și a intrat în apă. A practicat polo de performanță timp de șase ani. Apăra poarta Stelei și nu i-au lipsit trofeele din CV. Acum însă e unul dintre cei mai cunoscuți chefi din România și e jurat Masterchef. VEDEȚI MAI SUS în clipul video un reportaj de excepție de la Izvorani, iar în GALERIA FOTO imagini de la acțiunea din week-end.
Florin Dumitrescu a fost campion național și municipal la polo, dar a renunțat la sportul pe apă după ce și-a găsit o pasiune mai mare: bucătaria.

La începutul weekend-ului, juratul Masterchef le-a făcut însă pe ambele. În prima parte a zilei a înotat la Izvorani alături de naționala României de polo, ca la prânz să-i răsplătească pe tricolori cu un grătar pe cinste după ce au obținut accederea la Jocurile Olimpice de la Paris.

”Băieții m-au chemat să facem o acțiune împreună, să facem un grătar înainte de plecarea lor. Am venit cu grătarul, carnea și echipa mea!”, a precizat Florin Dumitrescu.

De la eveniment nu a lipsit Alex Matei, președintele Federației Române de polo, care în 2012 participa la Jocurile Olimpice de la Londra. Chef Dumitrescu a făcut echipă cu Alex Matei, dar și cu surpriza zilei: Bogdan Stelea.

Fostul mare internațional român a apărat exemplar într-un meci demonstrativ împotriva naționalei de polo. Cu un trup de invidiat la 56 de ani, a parat lovituri de la Marius Țic sau Andrei Prioteasa.

”Îmi place polo. De jucat nu prea am jucat. Am mai avut tentative ca puști. Dar nu aveam timp! Trebuia să fac altceva. E un sport frumos, greu și îți trebuie multă pregătire fizică. Trebuie să știi să înoți într-un anume fel. Tehnică multă. E un sport complex”, a spus Bogdan Stelea.

Pentru naționala de polo urmează un stagiu de pregătire înainte de participarea la Jocurile Olimpice de la Paris, unde Florin Dumitrescu a susținut că tricolorii vor încheia pe șase! ”Să dea Dumnezeu”, a replicat antrenorul Bogdan Rath.

”Nu mergem acolo să facem figurație. Nu va fi ușor. Adversarii sunt toți de mare tradiție, au mare prestigiu. Orice s-ar întâmpla, bine că am ajuns acolo și că avem ocazia să ne batem de la egal la egal cu toată lumea”, a mai spus Bogdan Rath.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme