Cesc Fabregas își arată respectul după Olanda – Franța: “A fost remarcat peste tot! Jucătorul meciului fără doar și poate”

A fost primul meci de la EURO 2024 fără goluri marcate. Franța, cu Kylian Mbappe rezervă neutilizată, a fost echipa mai periculoasă, nu au lipsit nici ocaziile mari de la poarta lui Mike Maignan, iar cea mai controversată fază a apărut în minutul 69, la golul anulat al lui Xavi Simons pentru ofsaid.

Cesc Fabregas i-a acordat titlul de jucătorul meciului lui N’Golo Kante (33 de ani), mijlocașul defensiv francez, care continuă să impresioneze la naționala Franței și după transferul în Arabia Saudită.

“Kante a fost peste tot. A verticalizat, s-a mișcat mereu, a dat și a plecat. Este genul de jucător care mereu merge înainte. A fost omul meciului fără îndoială”, a spus Cesc Fabregas, la BBC One, imediat după meciul de la Leipzig.

Cesc Fabregas și N’Golo Kante au fost coechipieri la Chelsea.
Cu numeroase probleme medicale în ultimii ani, N’Golo Kante a lipsit doi ani de la naționala Franței, în perioada iunie 2022 – iunie 2024. A revenit chiar înainte de EURO 2024, iar acum este din nou titular sub comanda lui Didier Deschamps.

UEFA l-a desemnat oficial pe N’Golo Kante jucătorul meciului. Mijlocașul francez a avut o acuratețe a paselor de 94%, a parcurs distanța de 11 kilometri și a atins viteza maximă de 33,3 km/h.

În ultima rundă, marți, de la ora 19:00, se joacă meciurile Olanda – Austria (Berlin) și Franța – Polonia (Dortmund).

Imagini de la meciul Olanda - Franța

Clasament grupa D după primele două runde de la EURO 2024
1. Olanda – 4 puncte (golaveraj +1)
2. Franța – 4 puncte (golaveraj +1)
3. Austria – 3 puncte (golaveraj +1)
4. Polonia – 0 puncte (golaveraj -3)

Clasament grupa D după primele două runde

VIDEO Rezumat Olanda – Franța 0-0
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme