Cel mai impresionant elogiu primit de Jude Bellingham vine din țara noastră! Ce părere a avut despre mijlocașul englez la Studio FOOTBALL 2024, de la Antena 1

Duminică seară, Serbia și Anglia s-au duelat pe ”Veltins Arena”. La capătul celor 90 de minute, selecționata ‘celor trei lei’ s-a impus cu 1-0 și și-au trecut în cont toate cele trei puncte.

Unică reușită a meciului a fost semnată de Jude Bellingham, care a marcat în minutul 13 cu o lovitură de cap.

Cătălin Oprișan: “Eu întreb serios, Bellingham ce joacă?”
Întrebarea adresată de Cătălin Oprișan despre ce joacă Bellingham a primit un răspuns simplu și elogios din partea moderatorului Costin Ștucan: “Fotbal”. Această descriere concisă, dar profundă, subliniază versatilitatea și abilitățile excepționale ale lui Bellingham pe terenul de joc.

Ciprian Marica a intervenit: “Asta e o chestie cu care te naști”
Ciprian Marica a intrat în discuție și a adăugat că Bellingham are o capacitate de efort remarcabilă. Fostul atacant l-a asemănat pe englez cu legendarul Zinedine Zidane și a remarcat talentul său ‘înnăscut’.

“Echipele de start:

Serbia: Rajkovic – Veljkovic, Milenkovic, Pavlovic – Zivkovic, Milinkovic-Savic, Lukic, Kostic – Vlahovic, Mitrovic
Selecționer: Dragan Stojkovic

Anglia: Pickford – Walker, Stones, Guehi, Trippier – Alexander-Arnold, Rice – Saka, Bellingham, Foden – Kane
Selecționer: Gareth Southgate”

România la EURO 2024: Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie – 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme