Care Iordănescu este preferatul lui Gigi Becali? Decizia a fost luată de patronul FCSB-ului

Gigi Becali, patron al echipei FCSB, a abordat o întrebare dificilă legată de comparația dintre Anghel Iordănescu și fiul său, Edward Iordănescu, în ceea ce privește calitățile lor de antrenor.

Gigi Becali: “Edi trebuie să câștige trofee”

Becali a recunoscut geniul lui Anghel Iordănescu, dar a apreciat și realizările remarcabile ale lui Iordănescu Junior la EURO 2024, unde a obținut rezultate neașteptate pentru echipa națională a României.

Becali a afirmat că Anghel Iordănescu, cunoscut ca “Tata Puiu”, este un adevărat “geniu” în antrenorat, cu o înțelegere profundă a fotbalului.

În același timp, a lăudat performanțele lui Edi și a spus că ceea ce a realizat selecționerul la EURO 2024 este aproape miraculos.

„Eu cu Edi nu am vorbit despre fotbal, dar văd acum ce a făcut. Cu Puiu Iordănescu am vorbit despre fotbal și, cât pot eu să înțeleg un om care vorbește despre o meserie pe care eu nu o cunosc, dar o simt, are un geniu el, Puiu.
Un geniu pe care eu îl simt într-o meserie pe care nu o cunosc. Acum, ce a făcut el (n.r. Edi Iordănescu) este de domeniul minunilor. La fotbal este exact ca în viață. Nu e că bla bla bla. Băi, ce ai făcut? Cât am, 70 de ani, băi, ce am făcut? Uite, asta, asta, asta. La fotbal, tot așa, ce ai făcut. Cel mai mare antrenor la fel, ce ai câștigat”, a spus Gigi Becali.

Cu toate acestea, Becali a subliniat că pentru ca Iordănescu Jr să fie considerat mai mare decât tatăl său, trebuie să câștige trofee importante, lucru pe care Anghel Iordănescu l-a făcut de-a lungul carierei sale.

“Edi, ca să fie mai mare decât Puiu, trebuie să câștige, adică să obțină trofee. Să câștige acum trofeul și îl declarăm mai mare decât taică-su. Că spuneți că are condiții mai severe”, a adăugat latifundiarul din Pipera.

Lotul României pentru EURO 2024:

– PORTARI: Horațiu Moldovan (Atlético de Madrid), Florin Niță (Gaziantep), Ștefan Târnovanu (FCSB)
– FUNDAȘI: Nicușor Bancu (Universitatea Craiova), Andrei Burcă (Al-Okhdood), Radu Drăguşin (Tottenham), Vasile Mogoş (CFR Cluj), Ionuț Nedelcearu (Palermo), Bogdan Racovițan (Rakow), Andrei Rațiu (Rayo Vallecano), Adrian Rus (Pafos)
– MIJLOCAȘI: Alexandru Cicâldău (Konyaspor), Ianis Hagi (Alavés), Marius Marin (Pisa), Răzvan Marin (Empoli), Darius Olaru (FCSB), Deian Sorescu (Gaziantep), Nicolae Stanciu (Damac), Adrian Şut (FCSB)
– ATACANȚI: Denis Alibec (Muaither), Daniel Bîrligea (CFR Cluj), Florinel Coman (FCSB), Denis Drăguş (Gaziantep), Dennis Man (Parma), Valentin Mihăilă (Parma), George Puşcaş (Bari)


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme