Care este situația lui Denis Alibec la echipa națională a României.

Echipa națională s-a calificat pentru EURO 2024, care este transmis la Pro TV, Pro Arena și pe VOYO, după ce a terminat pe primul loc în Grupa I a preliminariilor.

Selecționata antrenată de Edward Iordănescu va face parte la Campionatul European din Germania din Grupa E, alături de Belgia, Slovacia și Ucraina.

Fostul internațional român, Marius Niculae, a confirmat că Denis Alibec s-a recuperat din accidentare și se antrenează normal alături de colegii săi de echipă.

Rămâne de văzut dacă Alibec va fi titular sau dacă antrenorul Edi Iordănescu îl va folosi din nou ca atacant central pe Denis Drăguș. Potențialul post de vârf la echipa națională a României mai poate fi ocupat și de George Pușcaș.

România a obținut calificarea la primul turneu final după opt ani, stabilind astfel a șasea prezență în istoria sa la Campionatul European. Cea mai mare performanță a fost obținută în 2000, când echipa a reușit să obțină prima și singura victorie în istoria sa la un Campionat European, într-un meci contra Angliei, scor 3-2.

În sferturile de finală, România a întâlnit Italia și a pierdut cu 2-0. Acesta a fost și ultimul meci al lui Gică Hagi pentru echipa națională. La Campionatele Europene din 2008 și 2016, România nu a reușit să obțină nicio victorie.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme