Care au fost primele perechi de bocanci ai lui Florin Răducioiu și Laurențiu Reghecampf? Obțineau cu greu

La Studio EURO 2024, invitații lui Costin Ștucan au fost întrebați care au fost primele ghete de fotbal din cariera lor.

Care au fost primele ghete ale lui Laurențiu Reghecampf
De îndată ce a auzit întrebarea, nostalgia l-a lovit pe antrenor și a început să povestească despre cele mai în vogă ghete de fotbal de la începuturile sale în fotbal: Adidas World Cup.
“Îmi amintesc, noi aveam Adidas World Cup. Alea erau cele mai la modă ghete când am început eu să joc fotbal”, a spus Laurențiu Reghecampf, la Studio EURO 2024.

Florin Răducioiu: “Se obțineau greu, trebuia să ai o pilă, să cunoști pe cineva”
Florin Răducioiu, fost component al “Generației de Aur”, a povestit despre cum a primit primele încălțări de fotbal de la un vecin. Este vorba despre niște ghete de la fabrica ‘Pionierul’.
Fostul internațional a povestit despre cât de greu era pentru un om de rând să pună mâna pe echipament sportiv în acea perioadă.
“Prima pereche de ghete pe care le-am avut erau cele de la fabrica Pionierul, se obțineau greu. Îmi aduc aminte, trebuia să ai o pilă, să cunoști pe cineva, altfel, nu era simplu. Aveam un prieten, un vecin care muncea la fabrică, îmi aducea de acolo.. Se numea Gigi, mi le aducea, le scotea fără să știe nimeni, le plăteam”, a povestit Florin Răducioiu.

Fostul atacant a rememorat și episodul când a primit ghetele sale preferate de la un prieten italian în anii 80′. Este vorba despre celebrele Diadora Rapid, făcute celebre de marele atacant olande Marco Van Basten.
“Îmi amintesc, prima pereche de ghete pe care le-am primit și mi-au plăcut foarte mult, au fost de la un prieten italian, în 87/88. Erau acele ale lui Van Basten, Diadora portocalii. (n.r – Van Basten) a fost mereu idolul meu. Îi spuneam prietenului meu italian Claudio: ‘Adu-mi și mie o pereche’ fiindcă nu reușeam să le găsesc”, a spus Florin Răducioiu, la Studio EURO 2024.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme