Campionatul European de Fotbal 2024 | Polonia – Austria 1-3. Duel intens la Berlin! Succes pentru echipa națională a lui Ralf Ragnick.

Meciul dintre Polonia și Austria s-a încheiat cu scorul de 1-3, iar naționala lui Robert Lewandowski este ca și eliminată de la turneul final.

Austriecii au reușit să deschidă scorul în minutul 9 prin Trauner, care a punctat cu o lovitură de cap la colțul scurt, dar polonezii au egalat înainte de pauză. Piatek a punctat în minutul 30 cu un șut din alunecare.

În partea secundă, naționala lui Ralf Ragnick a pus stăpânire pe joc și a înscris de două ori. Mai întâi prin Baumgartner, în minutul 62, iar apoi după un penalty transformat de Arnautovic în minutul 78.

În urma acestui rezultat, Austria a urcat pe locul trei, la egalitate cu Franța și Olanda, care au un meci în minus. Polonia a rămas pe ultimul loc, cu zero puncte.

Minutul 90+4: Final de meci la Berlin! Austria se impune în fața Poloniei cu scorul de 3-1.

Minutul 90: Partida va fi prelungită cu patru minute.

Minutul 82: Ce șut! Posch își încearcă norocul cu un șut cu stângul de la marginea careului și i-a pus probleme serioase lui Szczesny. Portarul lui Juventus s-a întins și a reușit să respingă cu mare dificultate în corner.

… (restul nu a fost tradus)


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme