CAMPIONATUL EUROPEAN DE FOTBAL 2024 | Partida Italia – Albania live pe PRO TV și VOYO. Moment de senzație la Dortmund, deja din prima secundă.


Italia – Albania 0-1


Minutul 1 – GOOOL Albania! Eroare teribilă a unui italian, care îi oferă mingea lui Nedim Bajrami, iar albanezul a șutat puternic, la colțul scurt. A început partida!


Italia – Albania: echipele de start


Italia: Donnarumma – Di Lorenzo, Bastoni, Calafiori, Dimarco – Jorginho, Pellegrini – Fratessi, Pellegrini, Chiesa – Scamacca


Rezerve: Meret, Vicario – Bellanova, Buongiorno, A. Cambiaso, Csiatante, Darman, El Shaarawy, Fagioli, Folorundho, Gatti, Mancini, Raspadori, Retegui, Zaccagni


Selecționer: Luciano Spaletti


Albania: Strakosha – Hysaj, Djimsiti, Ajeti, Mitaj – Asllani, Ramadani, Bajrami – Asani, Broja, Seferi


Rezerve: Kastrati, Berisha – Abrashi, Aliji, Balliu, M. Berisha, Daku, Gjasula, Hoxha, Ismalji, Kumbulla, Laci, Manaj, Mihaj, Muci


Selecționer: SylvinhoCampionatul European de Fotbal 2024 își deschide porțile astăzi, iar Italia își va începe aventura în faza grupelor cu un meci crucial împotriva Albaniei. Toate speranțele italienilor se îndreaptă spre Luciano Spalletti, “commissario tonico” al echipei, considerat de mulți ca fiind ultima șansă de a cuceri din nou trofeul continental.


Spalletti nu este doar un simplu antrenor pentru italieni, ci un lider motivant și un tactician iscusit. El a demonstrat de-a lungul carierei sale că are capacitatea de a transforma echipe obișnuite în forțe redutabile, obținând rezultate remarcabile la Roma, Inter și Zenit.


Altfel spus, Spalletti va avea la Euro misiunea de a transforma fragilitatea elevilor săi în forță și determinare, de a-i face de neoprit pe drumul spre victorie.


Un meci dificil, dar nu imposibil


Deși Albania nu este o echipă de top, nu trebuie subestimată. Sub conducerea lui Sylvinho, fostul colaborator al lui Mancini, albanezii au reușit să se califice la Euro 2024 de pe prima poziție a grupei lor, demonstrând un fotbal organizat și eficient.


Italia și Albania s-au mai întâlnit de patru ori până acum și de fiecare dată s-au impus italienii. Ultima meci a fost câștigat de “azurii” cu scorul de 3-1.


Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie – 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme