CAMPIONATUL EURO 2024 | Scoția – Ungaria 0-1 a fost transmis în timp real la Pro Arena și pe VOYO! Csoboth a devenit eroul echipei maghiare.


Scoția – Ungaria 0-1


FINAL!


Min. 90+10 GOOOOL Ungaria! Csoboth marchează în ultimul minut de prelungire și devine eroul maghiarilor.Min. 90+2 Csoboth trăsnește bara cu un șut din interiorul careului.


Min. 90 Vor fi 10 minute de prelungiri.


Min. 74 Meciul se reia. Ungurii atacă.


Min. 74 După câteva minute în care echipa medicală a rămas pe suprafața de teren alături de Varga, fotbalistul a fost în cele din urmă dus cu targa spre ambulanță și va urma să fie transportat la spital.


Min. 68 Gunn iese hazardat, iar Varga se prăbușește la pământ în urma coliziunii. Echipa medicală intră pe teren, iar fotbaliștii maghiari fac ”scut” în jurul fotbalistului. Situație tensionată la Stuttgart.Min. 64 Dardai reia peste poarta cu o lovitură puternică de cap.Min. 46 Partea a doua începe acum.


PAUZĂ!


Min. 41 Szoboszlai trimite o centrare dintr-o fază fixă, iar Orban reia peste poartă.Min. 38 Gulacsi prinde la piept centrarea lui McGinn.Min. 8 Bolla ridică privirea din pământ și șutează puternic de la distanță, dar prinde Gunn.Min. 5 Se joacă la mijlocul terenului în primele minute.


Min. 1 Start de meci! 


Meciul începe la ora 22:00Echipele de start


  • Scoția: Gunn – Ralston, Hendry, Hanley, McKenna, Robertson – McGinn, Gilmour, McGregor, McTominay – Adams


 


Rezerve: Armstrong, Christie, Clark, Conway, Cooper, Forrest, Jack, Kelly, McCrorie, McLean, Morgan, Shankland, Taylor


Selecționer: Clarke  • Ungaria: Gulacsi – Botka, Orban, Dardai – Bolla, Styles, Schafer, Kerkez – Sallai, Szoboszlai – Varga


 


Rezerve: Adam, Balogh, Csoboth, Dibusz, Fiola, Gazdag, Horvath, Kata, Kleinheiler, Lang, Nagy, Nego, Szalai, Szappanos


Selecționer: Rossiștire inițială


Meciul dintre Scoția și Ungaria se va disputa de la ora 22:00 și va putea fi urmărit ÎN DIRECT pe PRO ARENA și VOYO.


De la ora 22:00 se vor încheia socotelile în Grupa A, unde Germania este sigură de calificarea în fazele eliminatorii, chiar de pe primul loc. În același timp cu Scoția – Ungaria, se va disputa și Elveția – Germania, meci care are ca miză primul loc în grupă.


Scoția – Ungaria, LIVE, pe PRO ARENA și VOYO de la ora 22:00


Scoția are un singur punct înainte de meciul de la Stuttgart, iar maghiarii sunt pe ultimul loc cu zero puncte. O victorie le-ar putea asigura locul trei, dar emoțiile pentru ei vor continua până când se vor disputa și celelalte meciuri din faza grupelor.


Locul trei nu asigură neapărat calificarea în faza optimilor de finală. După cele trei etape din grupe se va face un clasament cu toate ocupantele locurilor trei, iar cele mai bune patru vor obține câte un ”bilet” pentru fazele eliminatorii.


Vfb Stuttgart Arena a organizat meciuri de la Cupa Mondială și EURO


În timp, la Stuttgart s-au disputat meciuri de la Cupa Mondială, de la Campionatul European, dar și de la competiții de anvergură din alte sporturi, de atletism. Vfb Stuttgart Arena, care a purtat numele lui Adolf Hitler în perioada 1933 – 1945, până la terminarea celui de-Al Doilea Război Mondial, a găzduit meciuri de la Cupa Mondială din 1974, de la EURO 1988 și de la Cupa Mondială din 2006.


La Stuttgart s-au disputat și alte meciuri importante, Cupa Europei din 1959, reluarea finalei Cupei Cupelor Europene din 1962, finala Cupei Europei din 1988 și manșa secundă a finalei Cupei UEFA din 1989. Acolo s-au organizat și Campionatele Europene de Atletism din 1986 și Campionatele Mondiale de Atletism din 1993.


Vfb Stuttgart Arena, ”stadionul preferat al românilor”, organizează și un sfert de la EURO 2024.
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme