Căderea Ucrainei, pe teren în urma înfrângerii cu România. Secrete din vestiar

Fotbalistul ucrainean Roman Iaremciuk a declarat, luni, după meciul cu România, scor 0-3, că tricolorii au meritat victoria şi că el şi colegii săi nu au scuze.

Starul Ucrainei, la pământ după eșecul cu România. Dezvăluiri din vestiar

“Nu există scuze. Nu am arătat jocul nostru astăzi şi nu am urmat indicaţiile antrenorului. România a meritat această victorie, iar noi trebuie să avem o discuţie bună în vestiar şi să mergem mai departe. Este foarte greu să spui ceva după un astfel de meci. De asemenea, nu vreau să spun ceva inutil din cauza emoţiilor. Am pierdut astăzi. Românii au câştigat – îi felicit pentru victoria lor. Ne vom pregăti pentru următoarele meciuri. Trebuie să arătăm tot ce avem mai bun acolo. Trebuie să ne unim şi să tragem concluziile corecte”, a spus Iaremciuk, potrivit UEFA.

Naţionala României a început cu o victorie categorică parcursul la Campionatul European din Germania, scor 3-0 cu Ucraina, la Munchen, în Grupa E. Victoria vine la o zi după ce selecţionerul Edward Iordănescu a împlinit 46 de ani. Tricolorii au fost susţinuţi din tribune de zeci de mii de suporteri.

Golurile României au fost marcate de Stanciu (29), R. Marin (53) şi Drăguş (57).


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme