Belgienii se simt tensionați înaintea meciului cu România. Tedesco a adunat o vedetă pentru a discuta: “Am schimbat multe idei”

La conferința de presă premergătoare partidei, selecționerul Domenico Tedesco (38 de ani) a recunoscut că a avut o discuție serioasă cu un jucător important din echipă. Este vorba de Romelu Lukaku (31 de ani), atacantul care a făcut parte din primul 11 slab al primei etape.

Tedesco a declarat că își menține încrederea în Romelu Lukaku, dar speră că acesta va fi mai concentrat în privința finalizării:

“Am stat mult de vorbă ieri după antrenament cu Romelu Lukaku. De obicei, discutăm în privat, el fiind unul dintre cei mai importanți jucători pe care îi avem. Avem o relație bună și ne sfătuim des. Desi a ratat multe ocazii, Romelu se menține în continuare încrezător în forțele sale. Nu trebuie să uităm că a marcat și două goluri anulate în meciul cu Slovacia”, a spus Tedesco în cadrul conferinței de presă.

Meciul cu România este crucial pentru Belgia, care a fost învinsă de Slovacia în prima rundă, scor 0-1.

Jurnaliștii din Belgia l-au observat pe Valentin Mihăilă în timpul meciului cu Ucraina din prima rundă, scor 3-0.

“Echipa care câștigă nu se schimbă? România ar putea să se bazeze pe un jucător asemănător cu Jeremy Doku. Adversarii noștri au câștigat multă încredere înainte de meciul de sâmbătă, dar am putea vedea o modificare în primul 11. Florinel Coman ar putea fi înlocuit cu Valentin Mihăilă. Jucătorul de la Parma este cel mai rapid jucător de la EURO în acest moment, atingând o viteză de 35,9 km/h în meciul cu Ucraina. Jeremy Doku a atins 35,3 km/h, la fel ca danezul Rasmus Hojlund. Mihăilă ar putea avea un avantaj în fața apărătorilor mai lenti din echipa Belgiei. România a produs un șoc în prima etapă, învingând Ucraina fără drept de apel, scor 3-0. Am putea asista la un duel al vitezei în acest meci, între Mihăilă și Doku,” se arată pe site-ul Walfoot.be.

Prezent în studio-ul EURO 2024, fostul internațional Răzvan Raț a discutat despre înlocuirea lui Florinel Coman cu Valentin Mihăilă:

“Eu înțeleg sentimentele lui Edi Iordănescu. Este foarte dificil de spus, totul a funcționat bine. Mihăilă intră într-adevăr cu bine, să spunem că poate există această remarcă potrivit căreia Florinel Coman a fost un pic sub nivelul celorlalți și Mihăilă intră bine… poate să aibă o logică,” a declarat Răzvan Raț, la PRO ARENA.

Campionatul European din Germania 2024 are loc în perioada 14 iunie – 14 iulie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi urmărite pe site-ul SPORT.RO.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme