Belgienii au solicitat părerea lui Mircea Rednic despre echipa națională a României: ”El se remarcă prin tehnică”

După ce a câștigat cu 3-0 meciul cu Ucraina din prima etapă, România va înfrunta Belgia la Koln, marți, 22 iunie, de la ora 22:00. Înainte de meciul cu cea mai bine cotată echipă din grupă, jurnaliștii belgieni i-au întrebat pe români trecuți prin campionatul lor despre selecționata lui Edi Iordănescu.

Printre cei intervievați a fost și Mircea Rednic (63 de ani), care a jucat timp de șase ani în campionatul Belgiei, unde a fost și antrenor la Standard Liege, KAA Gent și Mouscron.

Belgienii l-au întrebat pe Rednic despre naționala României: ”Doar el e mai tehnic”

Antrenorul de la UTA Arad are câțiva remarcați în echipa României și l-a remarcat în mod special pe Denis Drăguș (24 de ani), atacantul care a marcat și un gol în meciul cu Ucraina.

„Sunt trei jucători, din punctul meu de vedere, care ies în față: Florinel Coman, Dennis Man și Ianis Hagi. L-am mai putea adăuga pe Nicolae Stanciu, dar el a făcut o alegere în carieră dictată de alte rațiuni decât cele sportive.
Drăgușin și Burcă, în centrul defensivei, sunt esențiali. Există unele semne de întrebare în flancul stâng, acolo unde Bancu nu are rezervă, iar Rațiu joacă în dreapta.
Doar Drăguș e mai tehnic. Pericolul vine din linia a doua, cu jucători precum Man, fără îndoială unul dintre cei mai interesanți jucători, urmărit de mai multe cluburi germane. Este bun în duelurile unu la unu și capabil să creeze pericol cu șuturi de la distanță”, a spus Mircea Rednic, potrivit La Derniere Heure.

Programul meciurilor României la EURO 2024:
– 17 iunie (Munchen), România – Ucraina 3-0 (Nicolae Stanciu, Răzvan Marin, Denis Drăguș)
– 22 iunie, ora 22:00: Belgia – România (Koln)
– 26 iunie, ora 19:00: Slovacia – România (Frankfurt).

Campionatul European din Germania 2024 se dispută în perioada 14 iunie – 14 iulie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme