Becali respinge discutiile pentru transferul lui Marius Ștefănescu: “Să nu se piardă vremea!”

De-a lungul timpului, Gigi Becali s-a declarat impresionat de Marius Ștefănescu și a spus de mai multe ori că va încerca să îl transfere pe fotbalistul cotat la 1.6 milioane de euro.

În spațiul public a apărut informația potrivit căreia ar exista discuții pentru mutarea jucătorului la campioana României, însă patronul de la FCSB a dezmințit.

“Nu știu, m-au sunat mulți. Cine știe cine a aruncat treaba asta. Nu e tată nimic. Eu am ridicat prețurile, eu le cobor. Să se învețe minte!”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la PRO TV.

Dumitru Dragomir: ”Marius Ștefănescu e cel mai bun!”

Fostul președinte LPF susține că cea mai bună variantă pentru FCSB este Marius Ștefănescu, actuala extremă a celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

”(n.r. – Marius Ștefănescu?) Ăsta e cel mai bun. Piticul ăsta e cel mai bun. capacitate de efort ieșită din comun. Lovește mingea bine cu stângul și cu dreptul, dar are o deplasare în teren extraordinară.

După părerea mea e cel mai bun. Ăsta e primul transfer pe care l-aș face. Poate să joace și afară, chiar dacă e micuț așa”, a adăugat fostul președinte LPF.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme