Basarab Panduru este hotărât! Principala pretendentă la trofeul din noul sezon din Superliga României.

Basarab Panduru a vorbit despre favoritele la titlul de campioană, explicând că nu se așteaptă la surprize în ceea ce privește echipele care se vor lupta pentru locul întâi.

“FCSB primul loc. CFR-ul pe doi mai mult pentru că a venit Petrescu, au pierdut și ei jucători, nu prea știm cine a venit, Otele este o pierdere, 18 goluri, nu mai spun și de Muhar cu zece goluri, au mai dat și pase, acolo nu prea poți să le pui, dar pentru că e Petrescu acolo și pentru că a câștigat campionate.

Nu știu pe trei cine ar putea să fie, Craiova, Rapid, cam tot echipele astea, nu prea știi nimic de Farul”, a declarat Basarab Panduru, la Prima Sport.

Începutul de sezon îl face pe Gigi Becali să-și configureze planul atât în privința obiectivelor, cât și în privința lotului. Și, așa cum procedează periodic, omul de afaceri a făcut și primul 11 pentru Elias Charalambous. Primul 11… ideal. Gigi Becali pretinde că și l-a creionat în minte însă sporește suspansul.

“I-am văzut, mi-am dat seama despre ce e vorba… Am făcut primul 11 ideal, dar nu vi-l spun, că nu e corect! De ce nu e corect?

El nu trebuie să știe care e 11 ideal, el trebuie să știe că toți sunt în primul 11 ideal, fiindcă vor intra. Așa a fost, de antrenament, dar nu orice echipă îi dădea 7, ca să îi dai 7, trebuie să o desfaci, trebuie să joci combinativ, nu? Măcar acum, după 7-1, nu mai speră nimeni”, a declarat marți seara Gigi Becali la televiziunea Digisport.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme