Barcelona a făcut o afacere de senzație! Acord în valoare de două miliarde de euro

Clubul condus de Joan Laporta a redus cheltuielile în ultimii ani pentru a putea scăpa de datoriile care pun probleme catalanilor de mai mulți ani de zile.

Chiar dacă au obținut sume importante din vânzarea jucătorilor, dar și din contracte de sponsorizare, Barcelona nu a reușit să scape în totalitate de datorii.

Acum, clubul blaugrana este aproape de a semna un contract fabulos, care-i poate aduce venituri de peste două miliarde de euro în următorii zece ani.

Barcelona își va prelungi contractul cu partenerul tehnic Nike pentru încă zece ani, iar cifrele contractului sunt fabuloase. Potrivit jurnalistului Aaron Dominguez, catalanii vor primi 120 de milioane de euro în fiecare an, la care se pot adăuga încă 70 de milioane de euro din eventuale bonusuri, cel mai probabil în funcție de performanțele echipei.

În plus, se va adăuga și un bonus de 100 de milioane de euro la semnarea contractului, iar în total suma poate atinge două miliarde de euro în următorii zece ani!

Contractul dintre Barcelona și Nike ar reprezenta și un record în ceea ce privește liniile de echipament sportiv.

În perioada pe care o va petrece la gruparea catalană, Hansi Flick va fi remunerat cu un salariu brut cuprins între 9 și 11 milioane de euro brut, probabil în funcție de performanțele pe care acesta le va obține ca antrenor la formația blaugrana.

De asemenea, în contractul său există și bonusuri pentru atingerea obiectivelor, scrie jurnalistul german Florian Plettenberg.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme