Băieții din Anglia se pregătesc pentru surpriza din optimile EURO 2024: “Ne vedem în sferturi! Partida România – Olanda, o posibilă surpriză”

Olanda pare marea favorită a confruntării dacă luăm în calcul cotele de piață ale jucătorilor, statistica, performanțele de la turneele finale sau chiar cotele oferite de bookmakeri, însă România nu este văzută victimă sigură nici de către adversari, nici de către presa internațională.

Jurnaliștii englezi de la The Standard se așteaptă ca marea surpriză a optimilor de finală de la EURO 2024 să fie calificarea României în dauna Olandei. Ei pronostichează că tricolorii vor obține biletele pentru sferturi după loviturile de departajare.

Despre România, englezii scriu că deja a depășit așteptările prin calificarea în optimi, însă acum ar trebui să aibă încrederea necesară pentru a merge și mai departe.

În privința Olandei, ei notează că naționala lui Ronald Koeman rămâne un pericol în fazele superioare, iar acum are parte un tablou favorabil, urmând să întâlnească Turcia sau din nou Austria dacă va ajunge în sferturi.

România poate produce surpriza, spune mijlocașul spaniol José Pascual Alba Seva (24 de ani), care joacă de patru ani în Olanda. Pascu Alba, așa cum e cunoscut în Spania, a crescut la Valencia, iar în 2020 s-a transferat în Eredivisie, la ADO Den Haag.

Înaintea meciului din optimile EURO 2024, Pascu Alba a acordat un interviu pentru Mundo Deportivo în care a prefațat partida și a vorbit în termeni laudativi despre Andrei Rațiu. Spaniolul care a jucat în ultimii doi ani la Almere City spune că fundașul dreapta al României este “un animal” din punct de vedere fizic, iar prestațiile sale de la turneul final sunt la superlativ.

Spaniolul a oferit și un pronostic îndrăzneț. Pascu Alba se așteaptă fie la egalitate după 120 de minute, fie la o victorie a României.

La ce să fie atentă România? Olandei îi place să aibă mingea. E adevărat că l-au pierdut pe Frenkie de Jong, dar tot au jucători de clasă mondială, cum ar fi Xavi Simons, Memphis Depay sau Van Dijk. E un lot puternic, însă România poate să profite pe contraatacuri. Cred că România are o șansă de a lupta de la egal la egal contra Olandei.

Un pronostic? Aș zice 1-1 sau chiar victorie România. Însă rămân cu 1-1 și după penalty-uri. La loviturile de departajare nu știu ce să vă zic…

Cine câștigă EURO? Mă gândesc la origini și cred că Spania va fi campioană, fără îndoială. Va fi complicat, dar trebuie să credem. Dacă nu câștigă Spania, atunci prietenul meu Andrei să câștige. Să ne surprindă România. Prefer o echipă surpriză decât alta, a spus Pascu Alba, pentru Mundo Deportivo.

12 meciuri a jucat Andrei Rațiu la ADO Den Haag în perioada august 2020 – ianuarie 2021. Ulterior s-a întors în Spania.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme