Avertizările lui Rafael van der Vaart despre echipa națională a României: “Trebuie să fim vigilenți”

România a remizat în ultimul meci din Grupa E de la Campionatul European, scor 1-1 cu Slovacia, și s-a calificat în faza optimilor de pe primul loc! ”Tricolorii” nu au fost ajutați, însă, de celelalte rezultate, și vor întâlni Olanda la Munchen, pe 2 iulie.

Rafael van der Vaart (41 de ani), fostul mare internațional olandez, a prefațat partida și a remarcat trei fotbaliști în naționala României.

Fostul mijlocaș de la Tottenham, Real Madrid sau Hamburg crede că olandezii ar trebui să fie atenți la Radu Drăgușin, Nicolae Stanciu și Ianis Hagi.

„M-a impresionat fundașul, Drăgușin, se vede că joacă la Tottenham. L-am mai văzut de câteva ori, chiar îmi place. E un tip masiv și puternic. Hagi a fost foarte bun în ultimul meci, cu Slovacia, de asemenea. Stanciu mi se pare impresionant. Cred că asta ar fi coloana vertebrală a României. La ei ar trebui să fim atenți, au calități, dar în mod normal Olanda se va impune”, a spus Van der Vaart.

„Înseamnă foarte mult calificarea, ne bucurăm, ne-am îndeplinit obiectivul. Acum, va fi un singur meci și va fi cu totul altceva”, a spus pentru PRO TV Răzvan Marin, cel care a marcat din penalty în 1-1 cu Slovacia și care este golgheterul naționalei de la turneul final din Germania, cu două reușite.

Răzvan Marin a fost completat de Ianis Hagi, decarul tricolor care a obținut penalty-ul cu Slovacia: ”Încercăm mereu să mergem la victorie, indiferent de situație, dar cu aceste rezultate am ridicat ștacheta. Acum va fi mai greu să o menținem”.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme