Astăzi se dispută FCSB – Corvinul Hunedoara, Supercupa României, de la ora 20:00, în Ghencea! Formațiile de început.


FCSB – Corvinul Hunedoara: echipele de start


FCSB: Vlad – Antwi, Dawa, Chiricheș, Radunovic – Lixandru, Alhassan – Ștefănescu, Băluță, Radaslavescu – Miculescu


Rezerve: Udrea, Crețu, Panțîru, Haruț, Kiki, Edjouma, D. Popa, Toma, Musi, Ngezana, Luis Phelipe, David Popa


Corvinul Hunedoara: Lefter – Flavius Iacob, Lică, Manolache, Velisar – Hrezdac, Roger, Neacșa – Pîrvulescu, Ubbink, BușFCSB – CORVINUL HUNEDOARA – LIVE de la ora 20:00


Supercupa României, meciul care reprezintă debutul noului sezon, se dispută de la ora 20:00 în Ghencea, LIVE TEXT pe Sport.ro.


Pentru trofeu se luptă FCSB, campioana Superligii, și Corvinul Hunedoara, câștigătoarea Cupei României din postura de echipă din Liga 2.


UPDATE ORA 15:00 ”Casele de bilete de la stadion vor fi deschise până la pauza meciului”, a anunțat FCSB, în timp ce adversara Corvinul a postat: ”Suntem bine! Relaxare pe străzile din #capitală, înaintea meciului din această seară! Ne vedem la stadion!”.
Veste bună pentru fanii FCSB! Ce a declarat Elias Charalambous


Roș-albaștrii au adus doar trei jucători până în clipa de față în fereastra de transferuri. 


Este vorba despre Marius Ștefănescu de la Sepsi OSK, Daniel Popa de la ”U” Cluj și David Kiki de la Farul Constanța.


La conferința de presă premergătoare Supercupei României, Elias Charalambous, antrenorul FCSB, a mărturisit că cei trei jucători s-au adaptat rapid la cerințele clubului și că vor ajuta gruparea roș-albastră în noul sezon.


”Nu am făcut prea multe transferuri. Lotul e bun.


Din punctul meu de vedere, am făcut cel mai bun lucru. Am adus calitate în lot. Băieții s-au adaptat foarte repede în echipă. O să ne ajute”, a spus Elias Charalambous la o conferință de presă.


După FCSB – Corvinul, pentru gruparea roș-albastră urmează partida de marți, 9 iulie, de la ora 22:00, în primul tur preliminar din UEFA Champions League împotriva lui Virtus, în San Marino.


Florin Maxim a dat verdictul înainte de FCSB – Corvinul Hunedoara


Hunedorenii dispută Supercupa României după ce la finalul stagiunii trecute a reușit să o învingă pe Oțelul Galați în finala Cupei României (2-2, 3-2 d.l.d.).


La conferința de presă premergătoare duelului de pe stadionul ”Steaua” din Ghencea, Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara, a sugerat că meciul va fi special și a mărturisit că elevii săi ar mai fi avut nevoie de câteva zile de readaptare la clima din România, după cantonamentul din Slovenia.


”Vom juca pe un stadion frumos (n.r. – Ghencea). Meciul e unul special, e pus la mijloc un trofeu, doar că datele problemei stau cumva diferit. Este primul meci oficial acum, iar finala Cupei României a fost ultimul meci oficial din sezonul trecut.


Echipa avea atunci o stare, o energie, o încărcătură. Acum, am luat lucrurile altfel, a fost o perioadă de vacanță pentru jucători, dar și de încărcătură.


Am avut trei amicale, trei meciuri foarte intense și solicitante. Mai aveam nevoie de câteva zile de readaptare, pentru că în Slovenia au fost niște temperaturi mai joase, iar acum a trebuit să ne readaptăm la temperaturile din România.


Va fi un meci special și pentru noi, dar și pentru ei. Va fi altfel. E important să vedem cum vom fi fizic la acest meci. Aici se va face diferența. Încărcătura cu care ne va prinde, e altfel. Dar e un trofeu în joc și ne dorim să îl câștigăm!”, a spus Florin Maxim la conferința de presă.


După meciul cu FCSB, Corvinul o va întâlni pe Paks în primul tur preliminar din UEFA Europa League joi, 11 iulie, de la ora 20:00, în Ungaria.
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme