Arbitrul Ladislau Boloni este considerat unul dintre principalii candidați pentru a prelua locul lui Edi Iordănescu și a vorbit despre legătura sa cu FRF

România a fost eliminată de la EURO 2024, după ce a pierdut în optimile de finală ale competiției, scor 0-3, contra Olandei. Contractul lui Edward Iordănescu (46 de ani) cu prima reprezentativă expiră, iar la finalul duelului contra ”Portocalei Mecanice” a lăsat de înțeles că e gata să plece.

Ladislau Boloni (71 de ani), tehnicianul care se va despărți în cel mai scurt timp de Metz, echipă alături de care a retrogradat în Ligue 2, se numără printre favoriții să îl înlocuiască pe Edward Iordănescu. Boloni a pregătit prima reprezentativă între iulie 2000 și iunie 2001 și a avut mai multe întâlniri cu Răzvan Burleanu înainte ca Iordănescu să fie numit.

Negocierile cu FRF au picat din cauza anumitor clauze, dar Boloni a dezvăluit că se află în relații foarte bune cu cei din cadrul Federației Române de Fotbal. Boloni a spus că discută tot timpul cu cei de la FRF și au o relație civilizată.

Edi Iordănescu le-a mulțumit suporterilor României, dar nu a abordat subiectul viitorului său pe banca tehnică. Câteva sute de fani l-au încurajat să rămână la echipa națională, dar antrenorul nu a vorbit despre acest aspect. În ultima sa declarație, Edi Iordănescu a dat de înțeles că familia sa are nevoie de el mai mult decât echipa națională.

Etichete: România, FRF, echipa naționala, Edi Iordanescu, Ladislau Boloni.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme