Apelul lui Gigi Becali la televiziune: “Te faci de râs!”. Conversația care a urmat

Gigi Becali (66 de ani) a avut o intervenție în direct la emisiunea Digi Sport Special.

Gigi Becali a fost deranjat de faptul că jurnalistul Decebal Rădulescu, prezent în studio, nu l-a menționat când a vorbit despre investițiile pe care le făceau în trecut patronii din fotbalul românesc, în cadrul unui discurs despre investițiile limitate din actuala perioadă de mercato.

Gigi Becali și Decebal Rădulescu au avut un dialog aprins la început, dar care s-a desfășurat ulterior pe o notă amicală.

Gigi Becali: “Eu am dat milioane pe jucători, Florinel m-a costat 3 milioane. A dat Borcea vreodată un milion pe un jucător? Decebal, vezi că te faci de râs”.

Decebal Rădulescu: “Eu ziceam de ce se întâmplă astăzi. Normal, ați dat pe Coman, ați dat o grămadă de bani”.

Gigi Becali: “Păi dacă făceam ce au făcut Borcea și Nețoiu și toți, închideam fotbalul”.

Decebal Rădulescu: “Eu spuneam că nu e echipa de Champions League pe care vi-o doreați, e posibil să greșesc”.

Gigi Becali: “Decebal, hai să-ți zic un lucru. 1.3 milioane de euro sunt bani foarte mulți. Am dat pe Nedelcu două milioane de euro și l-am dat gratis. Nu putem să ne batem joc de bani. Uite, Radaslavescu, am dat pe el 850.000 de euro pe el și i l-am dat gratis azi lui Gică. I l-am dat lui, dacă-l dă mai departe, iau jumătate”.

Decebal Rădulescu: “Păi luați de afară, luați din altă parte”.

Gigi Becali: “Să-mi propuneți voi, să ziceți că ați văzut un jucător și să-l iau”.

Decebal Rădulescu: “O să zic, o să zic aici ce văd”.

Gigi Becali: “O să-l dau la MM, să-l verifice MM. Ține minte ce spun eu acum. Ștefănescu, o să vedeți că va demonstra. E jucător de mare talie mondială. O să vedeți. Plus că m-a costat Kiki, i-am dat 200.000 la semnătura. A costat și Popa”.

Gigi Becali: “E posibil să fim foarte buni”.

Decebal Rădulescu: “Eu vă înțeleg, domnul Becali. Eu știam că aveți ambiția cu Liga Campionilor și nu cred că sunt jucători de Liga Campionilor”.

Gigi Becali: “Nu sunt, aici tu ai dreptate, dar Dumnezeu ne-a dat acum echipa asta și apoi ne-a dat Maccabi, care are mare coeficient și-i luăm coeficientul, ajungem cap de serie și în turul trei va fi mai ușor decât cu Maccabi. Eu cred în echipa asta, dar nu-i știu încă valoarea. E posibil să fim foarte buni”.

Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme