Anunț despre plecarea mijlocașului României către Turcia înainte de EURO!

Un internațional român a plecat de la echipă chiar înainte de EURO, iar după turneul final va fi nevoit să-și găsească un alt angajament. Mijlocașul Alexandru Cicâldău, în vârstă de 26 de ani, a fost împrumutat pentru un sezon de Galatasaray la Konyaspor, care nu va activa clauza de transfer definitiv, astfel că fostul mijlocaș de la Universitatea Craiova se va întoarce la formația din Istanbul.

Cu toate acestea, sunt șanse mici ca Alexandru Cicâldău să rămână la Istanbul pentru a evolua cu Galatasaray în preliminariile UEFA Champions League și este de așteptat ca acesta să-și găsească un alt angajament după Campionatul European 2024, competiție transmisă LIVE pe Pro TV, Pro Arena și VOYO!

Turcii anunță că Alexandru Cicâldău poate semna cu Bodrum FK. În aceste zile, presa din Turcia anunță faptul că Alexandru Cicâldău va ajunge la o altă formație din ”Țara Semilunei”, la Bodrum FK, promovată în prima ligă la finalul stagiunii trecute de ligă secundă. Jurnaliștii turci anunță faptul că Bodrum FK l-a trecut deja pe mijlocașul naționalei pe lista de achiziții. “Bodrum FK, promovată în Super Lig pentru prima dată în istoria sa, acționează rapid în transferuri. Echipa i-a inclus pe lista de transferuri pe Assombalonga, Cicâldău și Halil Dervişoğlu. Semnăturile contractelor pentru cei 3 jucători sunt aproape să aibă loc. Bodrum FK a făcut primul transfer al sezonului următor. A reușit aducerea lui Yusuf Sertkaya de la Bursaspor. Adevărata bombă a alb-verzilor urmează să se producă în curând… S-a relatat că Alexandru Cicaldău, care a jucat împrumutat la Konyaspor sezonul trecut, este aproape să fie adus. S-a spus că Bodrum FK a intervenit în privința lui Cicâldău, a cărui sumă de transfer trebuie plătită către Galatasaray, deoarece antrenorul lui Konyaspor nu a fost dornic ca jucătorul să rămână. Mijlocașul a jucat 31 de meciuri sezonul trecut și a marcat un gol. Bodrum FK a avut și o întâlnire pentru transferul lui Halil Dervişoğlu”, a scris publicația milliyet.com.tr.

Alexandru Cicâldău aparține de Galatasaray. Sezonul trecut, 32 de partide pentru Konyaspor. Alexandru Cicâldău a evoluat în 32 de partide pentru Konyaspor în sezonul recent încheiat, reușind să înscrie un gol și să ofere două pase decisive. Acum, trei milioane de euro este cota de piață a fotbalistului român, potrivit site-urilor de specialitate. De-a lungul carierei, mijlocașul a evoluat pentru Ittihad Kalba (Emiratele Arabe Unite), Universitatea Craiova și Viitorul Constanța. De la gruparea din Olt a plecat la Galatasaray, pentru 6.5 milioane de euro.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme