Antrenorul Ucrainei a vorbit public după ce a fost forțat să părăsească sala de sport la sfârșitul meciului “catastrofal” împotriva României.

Nicolae Stanciu a deschis scorul în minutul 29 cu un gol superb, iar Răzvan Marin și Denis Drăguș și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor în repriza secundă.

La finalul meciului cu România, dezamăgiți de rezultat, dar și de jocul echipei, jucătorii Ucrainei i-au cerut selecționerului Serghei Rebrov să părăsească vestiarul.

La conferința de presă susținută de Rebrov înaintea partidei cu Slovacia, acesta a explicat de ce a fost dat afară din vestiar de proprii jucători.

”Toți jucătorii sunt conștienți de greșelile lor din meciul cu România, dar toată lumea a înțeles că mâine trebuie să iasă pe teren cu o atitudine mult mai bună, cu dorință și cu spirit de echipă.

Meciul contra României a fost un duș rece pentru noi. (…) Dacă trăiești în Ucraina, știi că jucătorii pot vorbi între ei. După meci, au vrut să poarte o discuție ca bărbații, cred că este normal.

Poate că în Germania acest lucru nu este normal, dar la noi este normal ca băieții să vorbească între ei și să se întrebe de ce s-a întâmplat acest lucru. De aceea am părăsit vestiarul, pentru că jucătorii mi-au cerut acest lucru, au vrut să vorbească separat, doar între ei”, a spus Serghei Rebrov, conform sport.ua.

VIDEO Rezumatul partidei România – Ucraina 3-0

Programul meciurilor României la EURO 2024:
– 17 iunie (Munchen), România – Ucraina 3-0 (Nicolae Stanciu, Răzvan Marin, Denis Drăguș)
– 22 iunie, ora 22:00: Belgia – România (Koln)
– 26 iunie, ora 19:00: Slovacia – România (Frankfurt).

Campionatul European din Germania 2024 se dispută în perioada 14 iunie – 14 iulie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme