Antrenor proaspăt la FCSB. Echipa campioană dintr-o nouă epocă: “Simţiţi cât de puternici vom deveni acum?”

FCSB a câștigat campionatul, în sezonul trecut, iar acum se pregătește intens pentru participarea în preliminariile Champions League.

Campioana României a reușit să se impună în Superligă, după o pauză de nouă ani, iar acum va evolua în preliminariile Champions League. În primul tur al calificărilor, FCSB va da peste echipa din San Marino, Virtus, urmând să o întâlnească pe Maccabi Tel Aviv, în faza următoare a preliminariilor.

În stagiul de pregătire pe care l-a susținut în Olanda, campioana României s-a impus în ambele meciuri amicale. Acum, primul meci oficial al noului sezon va fi chiar în această săptămână. Joi, de la ora 20:00, pe stadionul Steaua, FCSB va juca Supercupa României cu Corvinul Hunedoara.

Acesta va fi și primul meci în care Mihai Pintilii va putea da indicații. Până acum, oficialul nu deținea licența de antrenor și era trecut pe foaia de joc la meciuri ca delegat.

“Pintilii și-a luat licența A. Acum e ok. Îți dai seama cât de puternici am fost când nu eram ok, acum… A luat licența pe 26 iunie, parcă. A luat licența A, adică e antrenor secund cu acte în regulă. Nu va mai fi delegat, va fi antrenor secund, poate să dea și el indicații”, a spus Mihai Stoica la Prima Sport.

Afla mai multe despre: fcsb


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme