Andrei Rațiu, sumă exorbitantă pentru reziliere la Rayo Vallecano! Comunicatul echipei spaniole


Clauză de reziliere de 10 milioane de euro pentru Andrei Rațiu


Rayo Vallecano nu vrea să îl piardă pe Andrei Rațiu, iar spaniolii vor să îi ofere fotbalistului român un nou contract mai avantajos. Conducerea clubului din La Liga vrea să includă în noul contract al lui Rațiu și o clauză de reziliere de 10 milioane de euro.


Intenția clubului este ca Rațiu să rămână la Vallecas, iar, pentru a reuși acest lucru, vor să îi mărească clauza de reziliere în următoarele zile, pentru a evita plecarea jucătorului.


Pe de altă parte, Rayo Vallecano nu închide ușa unei posibile vânzări, dar este clar că aceasta s-ar produce în condițiile puse de ei. Așadar, i-a stabilit o clauză de reziliere de zece milioane de euro lui Rațiu”, au scris cei de la Union Rayo.


După evoluțiile de la EURO 2024, echipele precum Brighton, Brentford sau Atalanta au dat semne că și-ar dori să-l transfere pe Andrei Rațiu în această perioadă de mercato.


Andrei Rațiu a avut doar 16 apariții sezonul trecut la Rayo Vallecano


În ultimul sezon, Andrei Rațiu a avut doar 16 apariții pentru Rayo Vallecano, dar a reușit să impresioneze chiar într-un meci contra lui Real Madrid, atunci când i-a ținut piept cu brio lui Vinicius Jr.


De-a lungul anilor, fundașul dreapta a evoluat la cluburi precum Villarreal și Huesca, în Spania, și la ADO Den Haag, în Olanda.


Rațiu a debutat pentru România în septembrie 2021, la o victorie cu Islanda, 2-0. De atunci, „Sonic” a adunat 20 de selecții pentru „tricolori”.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme