Andrei Burcă se desparte de Al Okhdood și discută deja cu o altă echipă: „A fost contactat”

Cotat la trei milioane de euro de site-urile de specialitate, fundașul central se află în acest moment în Germania la EURO 2024, alături de naționala României, care s-a calificat în optimile turneului. Campionatul European se vede la Pro TV, Pro Arena și pe VOYO!

Presa arabă informează faptul că Bani Yas i-a trimis o ofertă oficială lui Andrei Burcă, iar stoperul ar putea ajunge, așadar, să schimbe campionatul: de la Saudi Pro League, la cel al Emiratelor Arabe Unite.

Bani Yas a încheiat stagiunea treuctă pe locul 10 cu 26 de puncte. După 26 de etape desfășurate, clubul a înregistrat șapte victorii, cinci rezultate de egalitate și 14 înfrângeri.

Andrei Burcă a plecat în străinătate în 2023, după ce Al Okhdood le-a plătit celor de la CFR Cluj un milion de euro, moment în care fundașul era cotat la 3.7 milioane de euro.

Acum, Andrei Burcă este estimat la trei milioane de euro. Rămâne de văzut dacă valoarea fundașului va crește, odată cu rezultatele României de la Campionatul European din Germania.

Întrebat la conferința de presă premergătoare duelului cu Slovacia dacă are vreo superstiție înaintea unui meci de acest calibru, Andrei Burcă a răspuns sincer și a punctat cât de credincios e.
“Nu, înainte de meci îmi spun rugăciunile și vreau să fie totul unde mă schimb să fie în ordine. Atunci când toate lucrurile sunt așezate cel mai confortabil mental”, a spus Andrei Burcă.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme