Alexandru Albu își găsește echipa după eliberare, semnând cu o altă echipă

După trei sezoane petrecute în Giulești, Alexandru Albu (30 de ani) a plecat în această vară de la Rapid. În total, mijlocașul defensiv a strâns 103 meciuri pentru formația bucureșteană, timp în care a reușit să marcheze 12 goluri și să ofere 6 pase decisive.

Alexandru Albu s-a înțeles cu Al-Hazem și va juca în Arabia Saudită. La o lună după ce a fost pus pe liber de către Rapid, Alexandru Albu și-a găsit o nouă echipă unde să evolueze, conform informațiilor de la iamsport.ro. Fotbalistul de 30 de ani va juca în cel mai scurt timp în Arabia Saudită, la Al-Hazem.

Al-Hazem a retrogradat în divizia secundă, iar cotat la 850 de mii de euro de către site-urile de specialitate, Alexandru Albu devine al patrulea cel mai valoros jucător al echipei.

Pe lângă Rapid, Albu a mai jucat pentru Concordia Chiajna, Academica Clinceni și UTA Arad. Fotbalistul de 30 de ani are și o selecție la echipa națională. Alexandru Albu a povestit cum a fost dus ”cu zăhărelul” de Victor Angelescu după ce a plecat de la Rapid.

Etichete: rapid, transfer, arabia saudita, al-hazem, alexandru albu.

Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News. Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din store-urile online.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme