Afirmațiile lui Mihai Rotaru, suporter extrem la Koln: “Am avut trei oportunități majore. Dacă reușeam să înscriu, nu am fi suferit o înfrângere.” Ce declarații a făcut cu privire la Bancu”

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, susține echipa națională a României de la fața locului.

Omul de afaceri a fost prezent în tribune la meciul cu Belgia, scor 0-2.

Mihai Rotaru: “Trebuie să fim realiști. Nu Belgia era obiectivul nostru”

După ce a fost prezent la meciul cu Ucraina, finanțatorul Universității Craiova, ca un adevărat suporter, le-a ținut pumnii echipei naționale și în meciul de la Koln.

“Acum, trebuie să fim realiști. Să nu uităm că la începutul campaniei pentru EURO 2024 ne făcusem planuri să luăm un punct cu Ucraina și să câștigăm cu Slovacia. Nu Belgia era obiectivul. Băieții au demonstrat și au arătat că și-au dorit acum să marcheze, să obțină puncte”, a declarat Rotaru într-un interviu acordat Digi Sport.

Rotaru consideră că România putea obține cel puțin un punct din meci.

“A fost o a doua repriză mult mai bună decât prima. Am început foarte prost. Apoi, am avut trei ocazii mari. Poate că dacă marcau, luam un punct”, a adăugat Rotaru.

“Craiova este singura echipă din România cu doi titulari la EURO”

Referitor la evoluția lui Bancu, Rotaru a replicat la afirmațiile lui Marica cu privire la prestația acestuia în primele 30 de minute.

“Bancu este Bancu, este căpitanul nostru. Până la urmă, suntem singura echipă din SuperLiga cu doi jucători titulari la EURO, Bancu și Anzor (n.r. – Anzor Mekvabishvili). Și dacă era și Screciu, atunci aveam trei”, a mai adăugat Rotaru.

“Urmează meciul cu Slovacia. Sper la un egal care să ne ducă mai departe”, a mai precizat Rotaru, la Digi Sport.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme