Afirmația vechiului fotbalist de la Dinamo care va stârni supărarea germanilor: “Dacă ar fi fost posibil, aș fi ales să joc la Barcelona!”

Performanțele excelente din sezonul trecut au fost recompensate vara aceasta cu o mutare la campionii din Germania, Bayer Leverkusen.

Aleix Garcia: “Dacă transferul era posibil, mergeam la Barcelona!”

Chiar Xabi Alonso a fost cel care a insistat pentru fostul jucător al lui Dinamo din “era Cortacero”, iar nemții au plătit peste 18 milioane de euro.

Totuși, recent, Aleix Garcia a făcut niște declarații care nu le vor pica deloc bine nemților. Mijlocașul a recunoscut că agentul său a purtat negocieri cu Barcelona, însă lucrurile nu s-au concretizat din cauza problemelor financiare ale clubului catalan.

Fotbalistul a declarat, însă, că dacă transferul ar fi fost posibil, ar fi ales să meargă la Barcelona.

“Da, au fost negocieri între agentul meu și Barcelona. Lucrurile nu au mers probabil din cauza situației lor financiare. Le-a fost dificil. Dacă voiau să mă transfere și puteau face acest lucru, aș fi mers la Barcelona”, a spus Aleix Garcia.

25 de milioane de euro este cota de piață a lui Aleix Garcia, potrivit Transfermarkt.

Manchester City, Girona, Mouscron, Dinamo și Eibar sunt echipele la care a mai evoluat Aleix Garcia.

Alex Garcia (fostul țintă de transfer a Barcelonei): “Da, au fost negocieri între agentul meu și Barça. Lucrurile nu s-au întâmplat pentru că probabil situația lor economică le-a făcut dificil. Dacă ar fi vrut să mă semneze și ar fi fost capabili să o facă, aș fi venit la ei.”


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme