Adrian Mititelu a motivat de ce a ales să vândă pe Baeten și Bauza la CFR Cluj: “Au fost foarte hotărâți!”

Ardelenii s-au înțeles deja cu patronul oltenilor, însă, conform Sport.ro, oficialii formației din Gruia s-au confruntat cu refuzul jucătorilor, care preferă să meargă la un club din străinătate. Rămâne de văzut care va fi rezultatul negocierilor și la ce echipe vor ajunge cei doi, însă un lucru este cert: Adrian Mititelu a dat acordul pentru ca Baeten și Bauza să ajungă la echipa pregătită de Dan Petrescu.

Adrian Mititelu: „Baeten și Bauza au clar exprimat faptul că nu doresc să evolueze în Liga 2!”

Adrian Mititelu a explicat motivul pentru care a decis să îi cedeze pe cei doi jucători la CFR Cluj, chiar dacă echipa sa va lupta pentru revenirea în Superliga României în sezonul următor.

Patronul oltenilor a dezvăluit că Baeten și Bauza i-au comunicat că nu doresc să mai joace în liga a doua, motiv pentru care le-a permis să meargă sub formă de împrumut la o altă echipă.

„Este adevărat că am ajuns la o înțelegere cu domnul Varga și domnul Dan Petrescu, urmează ca jucătorii să fie și ei de acord cu acest transfer. E vorba de un împrumut pe un an. Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt clare. Nici salariul nu este mic, dar ei au clar exprimat că nu vor să evolueze în Liga 2. Eu le-am promis că voi face tot posibilul să nu evolueze în Liga 2. Îi înțeleg, au dreptate, deși și din vina lor au ajuns în Liga 2. Am înțeles că au un anumit nivel”, a declarat Adrian Mititelu la Digi Sport.

Baeten și Bauza au refuzat oferta de la CFR Cluj

Conform surselor Sport.ro, cei doi jucători nu au ajuns încă la un acord cu CFR Cluj. Bauza și Baeten ar fi refuzat salariul propus de fosta campioană a României.

Mai mult, cei doi jucători de la FCU Craiova refuză să meargă la CFR Cluj sub formă de împrumut, motivul principal fiind faptul că au oferte mai atractive din partea unor cluburi din străinătate.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme