Adrian Mititelu a “confiscat” perla lui Dinamo! “Bun venit!”

Este vorba despre Darius Ghindovean, un mijlocaș central român de 22 de ani, care s-a alăturat echipei antrenate de Marius Croitoru din a treia ligă germană, de la clubul Preußen Münster.

Ghindovean, născut la Mediaș, și-a început cariera în Germania, unde a evoluat pentru echipele de tineret și seniori ale MSV Duisburg. În 2022, s-a transferat la Münster, unde a petrecut ultimele două sezoane.

Adrian Mititelu, patronul clubului craiovean, a reușit să îl aducă pe Ghindovean la Craiova și astfel a deturnat interesul manifestat de Dinamo București pentru acest jucător.

Contractul semnat de Ghindovean este valabil pentru un sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă trei sezoane. Jucătorul de 1.84 m este versatil și poate juca atât cu piciorul stâng, cât și cu cel drept.

Pe plan internațional, Ghindovean a reprezentat România la diverse niveluri de tineret, cu selecții la U17, U18, U19 și U20. În total, el a evoluat în 13 meciuri și a marcat 2 goluri în tricoul “tricolor”.

Într-o postare pe rețelele de socializare, FC U Craiova 1948 a anunțat oficial transferul lui Ghindovean și i-a urat bun venit. Clubul oltean a detaliat și parcursul jucătorului în diverse echipe germane, precum și performanțele sale la echipele de tineret ale României.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme