Accidentul de la meciul dintre Polonia și Austria! Un suporter polonez a fost dus de urgență la spital după ce a căzut din tribune

Incidentul șocant a avut loc vineri după-amiază pe Stadionul Olimpic din Berlin. Bărbatul “ar fi căzut de la trei metri într-un șanț aflat între tribună și teren” și și-a pierdut cunoștința pentru câteva minute până când medicii au putut interveni pentru a-l transporta la spital.

Sursa citată mai sus susține că starea fanului nu este cunoscută în momentul de față și nici motivul care a dus la căderea acestuia, însă poliția din Berlin a eliminat deja “implicarea unei terțe părți.”

Polonia, înfrângere în fața Austriei. Potrivit The Mirror, bărbatul ar fi căzut în timp ce se bucura pentru marcarea unicului gol al polonezilor. După înfrângerea din prima etapă, cu Olanda (scor 1-2), Polonia a pierdut și partida cu Austria și mai are șanse infime să mai prindă fazele eliminatorii ale Campionatului European.

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie – 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme