Abordare fermă înainte de meciul dintre Slovacia și România: “Nu suntem corecți? Corectitudinea este pentru…”

Înaintea meciului de la Frankfurt, România, Slovacia, Belgia și Ucraina au toate câte 3 puncte în grupa E. Totuși, o remiză între Slovacia și România ar garanta calificarea în optimile de finală pentru ambele echipe.

După numeroase discuții în spațiul public legate de “blatul perfect” și de consecințele unei înțelegeri tacite între cele două formații, Mihai Stoica și-a expus și el punctul de vedere.

Oficialul de la FCSB spune că persoanele care spun că nu și-ar vedea interesul într-o astfel de situație dau dovadă de ipocrizie. Mihai Stoica susține că doar rezultatul va fi ținut minte în urma unui meci de acest tip.

“Mie îmi plac cei care își urmăresc scopul și îl ating, nu cei care după aia spun: ‘Eu puteam să fac asta, dar n-am făcut-o pentru că eu am o moralitate care nu-mi dă voie să fac asta’. Hai să fim serioși!”, a spus Mihai Stoica, la Prima Sport.

Francesco Calzona, selecționerul italian al Slovaciei, a fost întrebat la conferința de presă premergătoare meciului cu România despre acest scenariu. Fostul antrenor al lui Napoli nu a vrut să comenteze pe larg subiectul, spunând doar că “suntem profesioniști” și că “nimeni nu îți dă nimic gratis aici”.

“Noi vrem să jucăm meciul nostru, noi merităm să avem șansa de a ne califica. Nimeni nu îți dă nimic gratis aici. Noi ne vom face jocul nostru. Dacă se termină egal și ne calificăm, e în regulă”, a spus Francesco Calzona când a fost întrebat despre “biscotto”, termen folosit de presa italiană pentru un aranjament de acest tip.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme