A sosit “factura”: 12 luni de interzicere pentru pariori!

Lumea fotbalului continuă să aibă parte de oameni implicați direct în fenomen care nu se pot abține să parieze. Deși FIFA și UEFA interzic categoric acest lucru, recent a fost dictată o nouă măsură drastică pentru o încălcare a regulamentului în acest sens.

Richard Bredice, suspendat 12 luni pentru pariuri
Potrivit presei britanice, Federația Engleză de Fotbal l-a suspendat pe Richard Bredice pe o perioadă de 12 luni. Informația a fost oficializată pe site-ul FA.

Analistul-șef de la Burnley, retrogradată sezonul trecut în Championship, a pus nu mai puțin de 456 de pariuri în perioada 2013-2019, când făcea parte din staff-ul lui Manchester City. Dintre acestea, 12 pariuri au fost făcute cu “informații din interior”, adică sigure, care i-au ieșit toate și i-au adus câștiguri de aproximativ 20.000 de euro. Acestea se refereau la transferurile realizate de Manchester City, iar Bredice ar fi obținut informațiile din vestiar.

Richard Bredice a pariat și pe rezultatele lui Manchester City
Celelalte 444 de pariuri nu au fost legate de pariuri, ci de rezultate, printre care multe ale campioanei Angliei. 129 au fost câștigătoare. Pe lângă suspendare, Bredice va trebui să plătească o amendă de aproximativ 5.000 de euro.

Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme