A fost desemnat “cel mai talentat din România” de către Becali și a răspuns prompt.

Latifundiarul din Pipera a declarat că regretă faptul că a stabilit clauza de reziliere a jucătorului la “doar” 10 milioane de euro și susține că valoarea și potențialul lui Ștefănescu sunt cu mult peste orice alt jucător din Superligă în prezent

„Îmi pare rău acum de Ștefănescu, i-am pus clauză de doar 10 milioane. Părerea mea, cel mai bun fotbalist din România e Ștefănescu”, a declarat Gigi Becali.

Becali a explicat că, dacă Marius Ștefănescu ar fi fost mai tânăr, ar fi stabilit o clauză de reziliere mult mai mare.

„Pentru că nu au valoare, eu cer 30-40, că așa vreau eu. Dacă nu avea 25 de ani, îi puneam clauză mare, dacă joacă un an, face 26-27, ajunge 10 milioane”, a adăugat omul de afaceri.

Marius Ștefănescu a reacționat rapid la declarațiile lui Gigi Becali și și-a arătat recunoștința și entuziasmul pentru încrederea arătată de patronul FCSB.

„Este cea mai iubită echipă și cea mai mare echipă din România, este normal ca fiecare jucător să își dorească să vină aici”, a spus Ștefănescu, răspunzând la întrebarea despre atractivitatea FCSB pentru jucători.

Referitor la clauza de reziliere de 10 milioane de euro, Ștefănescu a comentat: „Păi na, dacă așa a spus domn’ patron, înseamnă că asta este clauza.”

Întrebat în câți ani crede că ar putea atinge suma clauzei de reziliere (10 milioane), Ștefănescu a răspuns cu modestie și prudență.

„Nu știu câți ani, nu sunt aici să zic ani, vom vedea”, a fost răspunsul atacantului.

“Fiecare jucător trebuie să muncească în fiecare zi și cred că, ca să atingi această clauză, trebuie să muncești foarte mult”, a mai spus Ștefănescu.

După o victorie impresionantă cu scorul de 7-1 în fața echipei Virtus, FCSB se pregătește pentru turul doi preliminar al Ligii Campionilor, unde va întâlni Maccabi Tel Aviv, campioana Israelului.

În meciul cu Virtus, roș-albaștrii au dominat clar duelul, unde au demonstrat o formă de invidiat.

Darius Olaru a deschis scorul din penalty în minutul trei și a reușit să facă un hat-trick până la pauză. Daniel Popa a contribuit și el cu două goluri, iar Miculescu a închis tabela la 7-0. Singurul gol al gazdelor a venit în minutul 86, marcat de Manuel Battistini.

Cu calificarea în turul doi preliminar aproape asigurată, FCSB își îndreaptă acum atenția către următorul adversar, Maccabi Tel Aviv.

Meciul cu campioana Israelului va fi un test mult mai dificil pentru echipa lui Elias Charalambous, care va trebui să mențină forma excelentă demonstrată până acum.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme