8 rețele! Sepsi, duel prietenos cu o echipă campioană din Europa

Sepsi Sfântu Gheorghe se pregătește pentru sezonul viitor din SuperLigă într-un cantonament din Austria.

După câteva zile în care s-au antrenat, elevii pregătiți de Bernd Storck (61 de ani) au jucat primul meci amical din acest stagiu de pregătire împotriva unei campioane din Europa care s-a obișnuit în ultimii ani cu prezențele în cupele europene, fie Champions League, Europa League sau Conference League.

Sepsi, remiză spectaculoasă în Austria: 4-4 cu Ferencvaros

În cursul zilei de joi (27 iunie), Sepsi a jucat un amical împotriva maghiarilor de la Ferencvaros (campioana Ungariei) și a obținut o remiză spectaculoasă, scor 4-4.

Această partidă a avut două reprize a câte 60 de minute pentru a le permite celor doi tehnicieni să trimită pe teren cât mai mulți jucători din lot.

Astfel, după primele 60 de minute de joc, covăsnenii au condus pe tabela de marcaj cu un neverosimil 4-0, după golurile marcate de Cosmin Matei (minutele 17 și 60), Sherif Kallaku (minutul 39) și Marius Coman (minutul 48).

Însă, în repriza a doua, maghiarii ”au apăsat pedala de accelerație” și au egalat la 4, după reușitele lui Stjepan Loncar (minutul 68), Fortune Bassey (minutul 96) și Tosin Kehinde (minutele 101 și 120+1). În cele din urmă, partida s-a terminat la egalitate, scor 4-4.

Echipa de start a celor de la Sepsi: Niczuly – Ștefan, Ciobotariu, Ninaj, Oteliță – Matei, Kallaku, Alimi – Coman, Breij, Varga K.

Au mai intrat pe teren: Gyenge, Oroian, Vereguț, Dobozi, Hajdin, Popşa, Grigore, Rența, Neskovic, Kocsis, Drăghiceanu.

În această vară, Sepsi a mai jucat un amical împotriva celor de la Unirea Slobozia, care s-a încheiat cu scorul de 1-1.

La finalul sezonului trecut, Sepsi s-a clasat pe locul al 5-lea în play-off-ul SuperLigii și nu va juca în preliminariile cupelor europene în stagiunea următoare.

Etichete: amical, sepsi, ferencvaros.

Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme